Hvem er Anna?

Hej og velkommen til min side. Jeg hedder Anna Anuttara Pihlgren, og her vil jeg fortælle om mig og min baggrund for at tilbyde yoga og massage som terapi og healing.

Anna-Kali

 Jeg deler de samme livsvilkår som alle andre mennesker på denne planet og som ung faldt jeg tit ind i den menneskelige lidelse der gjorde mig ubalanceret. Jeg blev utilfreds med at være i så meget lidelse, og sjælden i glæde og balance, dette drev mig til at intensivt søge, studere og praktisere metoder der støtter mennesket at opnå mere sand glæde og indre balance. Da jeg regelmæssigt øvede metoderne kom jeg stille og roligt mere i kontakt med mig selv, blev mere balanceret, har mine metoder at genoprette min balance ved behov og er generelt mere autentisk, glad, tilfreds og har et bedre helbred. Der kom en dag år tilbage, hvor jeg havde studeret og praktiseret så meget at jeg følte et kald at videregive til mine medmennesker, jeg tog mange uddannelser og jeg begyndte at undervise.

Min erfaring, uddannelser og hvad jeg bruger disse til:
Som helt ung søgte jeg min indre balance gennem ensomhed i naturen, senere fokuserede jeg på daglig kost, kost tilskud og udrensnings metoder og uddannede mig til sundhedsvejleder da jeg var 20 år. Jeg kunne mærke at denne tilgang til optimalt velvære, glæde, balance og harmoni ikke var nok og begyndte studere metafysik, psykologi, yoga, meditation og livsenergi. Specielt gennem yoga og meditation fandt jeg vejen og redskaber til mine mål med at finde og bevare indre balance (homøostase) og være mere glad og tilfreds. Ved siden af mine studier i yoga uddannede jeg mig til Sygeplejerske og har i mange år arbejdet med patienter med alvorlige infektioner, mave-tarm sygdomme og patienter i genoptrænings forløb. Fordelen med at være en ”yogi” der er ude og arbejde med meget syge patienter sammen med hårdt arbejde i tværfaglige teams er at jeg konstant får omsat min yogiske viden med det liv vi lever lige nu, de udfordringer der er at være syg, at være patient, at være omsorgsarbejder og behandler i denne tidsalder med intens videnskabelig og teknologisk udvikling. Det at være menneske og hvordan vi håndterer de vilkår vi møder i dagligdagen er noget jeg gennem min professionelle aktivitet støtter mennesker i at håndtere.
I starten af 2000 –tallet mødte jeg en spiritual lærer der hedder ”Anne Grete Hav Hermansen”, hendes budskab er “accept og kærlighed” og hun tager ofte udgangspunkt i Carl Gustav Jungs skygge arbejde, og det at acceptere og elske os selv indeholdende både lys og skygge er blevet en af mine grundpillerne. Lærdommen af accept og kærlighed af det der her og nu og den intense praktisering af yoga og meditation drev mig til at tage min 500 timers tantrisk yoga og meditations lærer uddannelse hos Swami Vivekananda Saraswati ved Agama Yoga 2008 og jeg begyndte straks undervise elever.
Min store interesse for behandling og terapi gjorde at jeg opsøgte Master Mantak Chia og har studeret taoistisk heling og Mave-massage ”Chi-Nei-Tsang”, dette for at forstå og behandle menneskets energisystemer i forhold til omgivelserne, som også er en livlig interesse hos mig og jeg har en hel bog reol fuld af bøger i emnet.
2013 studerede 500 timer Terapeutisk-yoga lærer uddannelse ved Agama yoga, og senere Medicinsk yoga instruktør uddannelse ved MediYoga Danmark 2017.
I min jagt efter kundskab har jeg deltaget ved mange kurser som psykologi, religion og fysik ved Lunds Universitet, workshops, retrætes og efteruddannelser i bl.a. dødsprocessen, metafysik, psykologi, tao, tantra, at udvikle det feminine, akro og partner yoga, asthanga og iyangar yoga, reiki healing, rebirthing, EFT, gestalt terapi, stress og mesting, mave dans, kærlighed, skygger, astrologi, at leve med kronisk sygdom, lange retrætes som vipassana og vækkelse af det spirituelle selv.
Med denne baggrund tager jeg passioneret mine elever på deres udviklings rejse og griber rejsen an på en holistisk måde der omfatter menneskets kontekst, omgivelser, fysiske krop, livsenergi, tanker, følelser, overbevisninger, sjæl og ånd.
Jeg udvikler, designer, afholder, afvikler og underviser terapeutiske yoga forløb i ”Hormon-Yoga”
”Yoga mod stress og udbrændthed”
”Yoga for et langt og sundt liv”
”Yoga for skulder og nakke”
Jeg møder elever individuelt der har behov for sit eget skræddersyede terapeutiske yoga program, og / eller for at modtage mavemassage d.v.s. Chi-Nei-Tsang.
Løbende tilbyder jeg klassisk yoga og meditation. 
Jeg holder forskellige slags foredrag i de relevante emner.

IMG_7864

Et natur sted der betyder meget for mig er Bjäre halvøn i syd-Sverige.